Welkom!

Dit portal wordt gefaciliteerd door Congressus, partner van onze stichting. Binnen deze veilige omgeving kunt u een aantal zaken direct zelf regelen:

U bent al lid

Bestaande leden krijgen van ons een link gemaild voor eenmalige registratie binnen het Ledenportal. Daarna kunnen zij met een eigen password inloggen om:

U bent nog geen lid

U kunt zich op dit portal aanmelden als nieuw lid en na registratie direct gebruikmaken van de voordelen van een lidmaatschap, zoals 25% korting op de Tax College Tour. Dat betekent dat u niet €195 ex. BTW betaalt, maar slechts €145 ex. BTW. Klik hiervoor in de bovenste menuregel op "Word lid".

De jaarlijkse ledencontributie bedraagt vanaf 2024 €95 incl. BTW. Door deze bijdrage kunnen wij de operationele kosten van The Floris dekken, waaronder de website en de contentproductie. Ledenbijdragen zijn voor ons als stichting nadrukkelijk niet, zoals bij uitgevers van vakbladen, een verdienmodel.

Wilt u (nog) geen lid worden, maar wel toegang tot de Tax College Tour, dan kunt u zich aanmelden als gast en zich vervolgens inschrijven voor het evenement. U betaalt dan €195 ex. BTW.

Wilt u terug naar de website van The Floris: gebruik dan de button “Terug naar de hoofdsite” bovenin het menu.

Voor alle vragen over de administratie kunt u mailen met: administratie@thefloris.nl, wij proberen u dan zsm te antwoorden.